Προφίλ
15340
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15340,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.3,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Προφίλ

Η Iamatica Life Exetera έχει δεσμευτεί να παρέχει υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την υγεία και την ευεξία των ανθρώπων.
iamatica.gr

Η εταιρία

Για περισσότερο από 20 χρόνια, η Iamatica Life Exetera έχει δεσμευτεί να παρέχει υψηλής ποιότητας φαρμακευτικά προϊόντα και υπηρεσίες που βελτιώνουν την υγεία και την ευεξία των ανθρώπων. Αντιπροσωπεύει ελληνικούς και ξένους οίκους και δραστηριοποιείται στον χώρο των συμπληρωμάτων διατροφής, των φαρμάκων, των καλλυντικών και των αναλώσιμων προϊόντων για το χώρο του φαρμακείου.

ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων

Όραμα & Στόχος

Το όραμά μας είναι να προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις στον τομέα της υγείας με απόλυτο σεβασμό προς τους ασθενείς και τους Επαγγελματίες Υγείας. Στοχεύουμε στην ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων και έξυπνων φαρμακοτεχνικών μορφών που θα καλύπτουν σημαντικά θεραπευτικά κενά στη φαρμακευτική αγορά.

αποτελεσματικές λύσεις

Η αποστολή μας

Η αποστολή μας είναι να προσφέρουμε ελπίδα και βελτίωση στην υγεία και την ποιότητα ζωής των ασθενών. Δεσμευόμαστε να αναζητούμε τα θεραπευτικά κενά και να παρέχουμε αποτελεσματικές λύσεις που θα εξυπηρετούν τις ανάγκες των ατόμων που εξαρτώνται από τη φαρμακευτική αγορά.

Ασφάλεια και αποτελεσμάτικοτητα

Υψηλά πρότυπα ποιότητας

Η Διοίκηση της εταιρίας με υπευθυνότητα διασφαλίζει ότι τα προϊόντα πληρούν όλα τα υψηλά πρότυπα που καθορίζονται από την Ευρωπαϊκή Κοινότητα και την Ελληνική νομοθεσία, προσφέροντας ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.