Τεστ ταχείας ανίχνευσης θυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH)
15553
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15553,bridge-core-3.1.1,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.7.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-30.0.1,qode-theme-bridge,qode-wpml-enabled,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-6
 

Τεστ ταχείας ανίχνευσης θυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH)

Category
Test, Αναλώσιμα προϊόντα
About This Project

Τεστ ταχείας ανίχνευσης θυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH) με στικ midstream (Ούρα) για αυτοδιάγνωση.

Το test εμμηνόπαυσης είναι ένα ποιοτικό τεστ για την ταχεία ανίχνευση των αυξημένων επιπέδων της ανθρώπινης ωοθυλακιοτρόπου ορμόνης (FSH) σε δείγματα ούρων.

Η διάγνωση της ωοθυλακιοτρόπου Ορμόνης μπορεί να προσδιορίσει εάν μια γυναίκα βρίσκεται σε περιεμμηνοπαυσιακό στάδιο (κλιμακτήριο), το χρονικό διάστημα δηλαδή που οδηγεί στην εμμηνόπαυση.

Εάν μια γυναίκα γνωρίζει ότι βρίσκεται στην κλιμακτήριο, μπορεί να προχωρήσει στις ενδεδειγμένες ενέργειες ώστε να κρατήσει το σώμα της υγιές αποφεύγοντας τους κινδύνους που σχετίζονται με την εμμηνόπαυση – όπως είναι η οστεοπόρωση, η αυξημένη πίεση και ο αυξημένος κίνδυνος καρδιοπάθειας. Το τεστ διάγνωσης Menopausetest ανιχνεύει τα αυξημένα επίπεδα της FSH στα ούρα και προσδιορίζει το εμμηνοπαυσιακό στάδιο.